Historie

Hoe is Classic Interieur & Design tot stand gekomen?

Ik ben Ger Verhallen. Ik heb voortgezet onderwijs gevold aan het Trias college te Oss. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd tot meubelmaker/interieurbouwer middels een 3-jarige opleiding aan het Hout en meubileringscollege te Amsterdam. Gedurende de opleiding heb ik in verscheidene bedrijven gewerkt; keukenontwerp en realisatie, antiekrestauratie, meubelontwerp en realisatie, vloerontwerp en realisatie. Tijdens deze opleiding leer je alles over het fijnbewerken van hout, het hanteren van (hand)gereedschappen en machines en het bedenken en maken van constructies. Hierbij heb ik leren werken met verschillende soorten van materialen.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij Jonkers Vught te Vught. Daar heb ik een aantal jaar mogen werken aan specifieke projecten. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar interieurbedrijf te Schijndel. Daar waren een mooi producten om mee te werken; allerlei soorten houten vloeren in verschillende bewerkingen en soorten van installatie. Toch bleef het kriebelen; ik wilde mijn vak als meubelmaker breder toepassen. Mooie meubels op maat maken!

Toen is Classic Interieur & Design ontstaan; mijn eigen bedrijf. Ik, Ger Verhallen, ben gestart op 6 juni 2006. De werkplaats is gevestigd aan de Uilenwaard 46 Den Bosch. Met veel plezier bedien ik klanten in hun wensen op het gebied van inrichting. Het is een uitdaging om mijn klanten tevreden en gelukkig te zien met het eindresultaat.