Constructiewijze

De producten die we aanbieden zijn zeer uiteenlopend. Niet alleen het soort meubel, maar ook de stijl en het materiaal is verschillend. Dit alles wordt aangepast naar uw wensen.

Meubels zijn onder andere; badkamermeubelen, bedden, deuren, horeca inrichting, inloopkasten, kamer en suite, kantoorinrichting, kasten en kastwanden, keukens, lambrisering, radiatorbekleding, winkelinrichting.

Omdat wij – Classic Interieur & Design – op maat werken zijn ook alle andere meubelen mogelijk om te maken. Zo kunt u in ons portfolio ook de beschrijving van een speciaal project vinden over een Mariakapel die door ons vervaardigd is. Maar ook de inrichting van een oudbruin cafe, een kamerscherm of een babykamer is mogelijk. Stel gerust uw vraag en we gaan samen op zoek naar uw unieke ontwerp voor het gewenste meubel.

De stijl waarin het product vervaardigd kan worden variёert van klassiek tot design. Het portfolio geeft hierover mogelijk een goed beeld. De wensen van de klant worden hierin serieus genomen. Wanneer het bijvoorbeeld om een keuken gaat zullen we samen met u een aantal wensen nagaan. De vormgeving en indeling zijn belangrijke punten; keukenkastjes tot aan het plafond? aanrechtblad van steen of hout? dikte van het blad? apothekerskast? planken of lades? hoekopstelling of eiland? etc. Daarnaast is de afwerking natuurlijk heel belangrijk; heeft u liever blinde grepen of koperen of strakke grepen vervaardigd uit rvs?

Het materiaal waarmee gewerkt wordt, heeft als basis hout. Echter daarin zijn veel verschillende mogelijkheden qua houtsoort, maar zeker ook in bewerking. Hout is een natuurlijk materiaal. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de eigenschappen. De structuur van een stuk hout en de nerf bepalen voor ons hoe wij iets in elkaar zetten. Waneer er bijvoorbeeld delen verlijmd worden, is het belangrijk om te kijken hoe de nerf loopt en hoe de kleurverdelig is. Op die manier blijft het natuurlijk effect op een mooie manier behouden. Echter is het ook mogelijk om het hout te beschilderen of spuiten. Een strakke keuken in hoogglans is ook erg mooi. Een mogelijkheid is ook om een minder dure houtsoort te kiezen voor bijvoorbeeld een tafel of toog. En vervolgens kan de toog beschilderd worden met een houtstructuur zodat een natuurlijk effect gecreëerd wordt. Voor een voorbeeld van een tafel zie portfolio-kantoorinrichting.